Posting error

If you're having any problems with the site, please post here and a site administrator will respond.
Post Reply
User avatar
CureOrBust
Family Elder
Posts: 3367
Joined: Wed Jul 27, 2005 2:00 pm
Location: Sydney, Australia

Posting error

Post by CureOrBust » Sat Jul 23, 2011 7:28 pm

I have got the following error message (or something very similar) quite often of late. It happens when I finally click the "submit" button on a post (not a PM or eMail). As far as I can remember the 4-5 times its happened, the post is actually there in the thread.

Code: Select all

Failed sending email :: PHP :: 

DEBUG MODE

Line : 233
File : emailer.php 

User avatar
NHE
Volunteer Moderator
Posts: 5299
Joined: Sat Nov 20, 2004 3:00 pm
Contact:

Re: Posting error

Post by NHE » Sat Jul 23, 2011 9:06 pm

CureOrBust wrote:I have got the following error message (or something very similar) quite often of late. It happens when I finally click the "submit" button on a post (not a PM or eMail). As far as I can remember the 4-5 times its happened, the post is actually there in the thread.

Code: Select all

Failed sending email :: PHP :: 

DEBUG MODE

Line : 233
File : emailer.php 
Thanks for letting me know. I have occasionally received that error message myself and have contacted Arron about it. He indicated that it was likely due to the scripts for the website timing out. This could be due to traffic from thisisms.com or traffic related to the other sites which are also hosted on the same server.

NHE

User avatar
Algis
Family Elder
Posts: 825
Joined: Sat Nov 21, 2009 3:00 pm
Location: XinDian, Taiwan
Contact:

Post by Algis » Sun Jul 24, 2011 11:31 pm


User avatar
sou
Family Elder
Posts: 582
Joined: Sat Dec 20, 2008 3:00 pm
Contact:

Post by sou » Thu Aug 04, 2011 9:52 pm

Same error here when posting to Dr Sclafani's thread only. Perhaps something to do with the size of the thread?

Algis, this solution is for the webmasters of the forum. I doubt that users can do anything about it.

User avatar
NHE
Volunteer Moderator
Posts: 5299
Joined: Sat Nov 20, 2004 3:00 pm
Contact:

Re: Posting error

Post by NHE » Thu Aug 04, 2011 10:32 pm

Thanks Algis. The page you posted a link to is for a "line 234" error. ThisIsMS is experiencing a "line 233" error. I believe that the site's email feature is correctly configured, though I will forward your link to Arron just in case.


NHE

Post Reply